Theorie

Je kunt bij mij ook trainen voor het theorie-examen tijdens de theorielessen die ik geef. Doe je de volledige rijopleiding bij mij, dan krijg je 7 theorielessen gratis op door mij aangegeven data en tijden. Hier heb je zeker voordeel van bij het maken van je theorie-examen.

Persoonlijke aandacht

Het theorie-examen kan best pittig zijn. Ik kan er voor zorgen dat een leerling – door persoonlijke aandacht – een training op maat krijgt en zo voorbereid is op het examen. Heb je behoefte aan extra intensieve begeleiding? Dan kun je ook kiezen voor een individuele theorietraining.

Speciale theorieruimte

Ik beschik over een eigen theorieruimte voor maximaal 2 leerlingen. Deze ruimte is speciaal geschikt gemaakt voor individuele theorielessen, met weinig prikkels. Hierdoor is de afleiding tijdens de theorieles minimaal en kan ik het beste les geven. Groepen met meer dan 2 leerlingen krijgen les in onze leefruimte waar een zeer gemoedelijke sfeer heerst.

Toch via internet?

Je goed voorbereiden via een rijschool is verstandig. Je krijgt extra uitleg, waardoor je de lesstof sneller en beter opneemt. Wil je toch (vooral) via internet de theorie leren dan kan dat ook.  Het pakket dat ik hiervoor aanbied geeft de mogelijkheid voor leerlingbegeleiding op afstand. Een andere mogelijkheid die er sinds kort is, is een usb-stick met offline theorie-examens en daarbij een code voor een aantal online theorie-examens. Het voordeel van de examentrainingen via internet die aan beide systemen gekoppeld zijn is dat de vragen via internet up to date gehouden worden. het theorie examen wordt afgenomen op een touchscreen beeldscherm. hierdoor kan het CBR de theorie vragen nog steeds verder ontwikkelen b.v. door middel van sleepvragen. Deze sleepvragen worden inmiddels al gebruikt bij de examens.

Het theorie-examen bij het CBR

Het theorie-examen bestaat uit twee onderdelen, je moet op beide onderdelen een voldoende halen:

  1. Gevaarherkenning (25 vragen)
  2. Verkeersinzicht (30 vragen) / Verkeersregels (10 vragen)

Het theorie-examen kun je doen in een door jezelf gekozen examencentra van het CBR. Vanuit Emmen is Hoogeveen het dichtste bij. Het examen vraag je zelf via de site van het CBR. Hier vind je ook meer informatie over het theorie-examen. Alleen een aantal speciale theorie-examens moeten via een rijschool aangevraagd worden.

 

MET ONDERSTAANDE LINK KOM JE DIRECT OP DE GOEDE SITE VAN HET CBR OM EEN THEORIE EXAMEN TE PLANNEN!

Reserveer zelf je theorie-examen op de website van het CBR

Waarom Datema?

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Erkend rijinstructeur autisme en ADHD
  • Losse lessen, geen pakketten
  • Persoonlijke rijlessen
  • Theorie avonden