Datema rijopleidingen

Wil jij zelfverzekerd achter het stuur zitten? Met mijn ervaring en kennis ga ik jou daarbij helpen. Je kunt 100% zeker zijn van een goede persoonlijke begeleiding, omdat je bij Datema Rijopleidingen altijd les hebt van dezelfde instructeur.

Snel met plezier de weg op

Bij rijles gaat het erom dat je zo snel mogelijk op een plezierige en veilige manier de weg op durft en kunt. Vertrouwen in jezelf krijgen is daarbij erg belangrijk. Ook voor als je straks examen doet. De examinator wil zich immers prettig en veilig voelen bij jou – het gevoel hebben dat je zelf beslissingen durft te nemen en dat jij weet waar je mee bezig bent.

Specialisme: rijles bij psychische problematiek

Ik geef niet alleen gewone rijlessen, maar ben in het bijzonder gespecialiseerd in rijles voor mensen met een psychisch vraagstuk. Met name bij een verstoring in de informatieverwerking. Bijvoorbeeld vanwege Dyscalculie, PTSS, Autisme of AD(H)D. Ook hersenletsel door bv. een ongeluk kan een oorzaak zijn. Bij mijn specialisme hoort vanzelfsprekend ook begeleiding bij faalangst en rijangst.

Lees meer op de website: www.rijles-en-autisme.nl.

Opnieuw gaan rijden met een rijbewijs

Heb je al (lang) een rijbewijs? Maar heb je een tijd niet gereden. Dan is opnieuw gaan rijden soms een hoge drempel. Ik help je over die drempel heen, met een paar trainingslessen. Dat is meestal al voldoende. Kijk voor meer informatie ook even bij rij- en faalangst.

Iedere rijles volledig benut

Bij mij weet je zeker dat jouw rijles ook 100% voor jou is. Zo halen we tijdens jouw les geen nieuwe leerlingen op en we brengen ze ook niet thuis. We besteden de les compleet aan een gekozen route of aan de training van een specifieke rijvaardigheid. Voor mij is dit niet meer dan normaal, want jij hebt immers voor deze les betaald. Toch blijkt het dat wij hier het verschil maken.

Rook- en mobielvrij

Tijdens de rijles rijd je in een rookvrije auto. Ook wordt er in principe geen gebruik gemaakt van een mobiele telefoon. Jij en ik hebben samen alle aandacht voor jouw doel: zo snel mogelijk zelf de weg op.

 

Waarom Datema?

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Erkend rijinstructeur autisme en ADHD
  • Losse lessen, geen pakketten
  • Persoonlijke rijlessen
  • Theorie avonden